søndag den 26. oktober 2014

Bækkenbundskugler kan hjælpe på Inkontinens og give et bedre sexliv!
Urininkontinens hos kvinder er et stort og ofte skjult problem, idet kun ca. 25 % af kvinderne henvender sig til lægen.
Ved at træne din bækkenbundsmuskler korrekt og regelmæssigt gør at du bedre kan holde på vandet når du hopper - nyser eller danser.
Samtidig vil din skede føles strammere, hvilket gør, at du nemmere får orgasme og kan klemme om din partners penis. Dette gør nydelsen større for jer begge.

Det anbefales både af jordemødre og læger at bruge bækkenbundskugler efter en fødsel og helst resten af kvindens liv for at stramme bækkenbunden op. Det vil afhjælpe Inkontinens senere i livet. Inkontinens kan også være en sygdom, så hvis du træner og stadigvæk ikke kan holde på vandet skal du selvfølgelig søge læge.



Sådan bruger du kuglerne:
Vask hænder, rengør kuglerne og gør dem våde. Bøj ned i knæ og sæt dem op, de skal op over skambenet da det ellers er ubehageligt.
Så kniber du automatisk sammen for at de ikke falder ud. Start med at gå med dem i en 1 til 2 timer. Du må gerne gå med dem i 23 timer med de skal være ude i en time så skedevæggene kan slappe af.
Der findes flere former for bækkenbundskugler. HUSK altid at købe dem der er helt lukket fra den ene kugle til den anden. Køb aldrig dem med en almindelig snor imellem. Det er på grund af hygiejne og bakterier, de kan ikke gøres ordentligt rene.

Kære mænd - husk I har også en bækkenbund -så knib, så får I en bedre rejsning!
KNIB DIG TIL ET BEDRE SEXLIV UANSET ALDER :-)
                     Ib & Marian    Boutique Marian

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar